Sok ez így? Jól társíthatók ezek a halak?
Figyelt kérdés
95 literes akváriumban lenne egy betta, 15 neon, 2 gyöngygurámi, 2 baltahasú lazac, 6 zebradánió és 5 páncélos harcsa2011. máj. 13. 11:32
1/2 anonim válasza:
a betta jó, viszont ahhoz nem sima neont kellene raknod hanem vörös neon halat.A baltahasú lazacból minimum 5db kellene.A gyöngygurámiról, csak annyit tudok én is amennyit neten olvasni lehet.Én mondjuk úgy raknám össze őket:
1betta
10vörösneon
6baltahasú lazac
6 páncélosharcsa
meg valami algázó hal
2/2 anonim válasza:
Ez így rengeteg.
Én is azt javaslom, hogy válassz a csapatokból kettőt: 10 vörösneon, 6 baltahasú illetve 6 zebra.
Aztán melléjük mehet 1 hím betta vagy 2 mézgurámi (a gyöngy szerintem túl nagy a halaidhoz).
Aztán mehet még vagy 6 péncélos vagy 6 törpe szívóharcsa vagy 1 anci. Közülük egyet kellene választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!