Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha nyáron a szobámban van...

Ha nyáron a szobámban van 30-35 fok, akkor a 120 literes akvárium vize is felmelegedik annyira?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:

ha annyira nem is, de 27-28-29-30ra biztos.

Ha napon van, pláne.

2011. máj. 12. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Fel, sajnos. Ez már a trópusi halaknak is sok. Ha tudod, tedd át hűvösebb szobába. Lehet hűtéssel próbálkozni, mondjuk pc ventillátorokkal, de az is csak néhány fokot jelent. Vagy klíma, de az nem olcsó mulatság.
2011. máj. 12. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Még nem vettem meg...akkor szeptemberbe fogom...bár utána egy évre rá újra lesz nyár :D ...
2011. máj. 12. 18:36
 4/6 gfero ***** válasza:
igen felmelegszik.árnyékold a helyiséget és próbálkozhatsz fagyasztott ásványvizes üveggel így egy pár fokot sikerül levinni+ventilátor.de a legjobb ha a házba van klíma és akkor neked is jó .
2011. máj. 12. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Fel hát, pl nálam most 26 fok van az akváriumba és kint is.

Majd ventillátorral hűtjük nyáron.

2011. máj. 12. 22:45
 6/6 Salx Narval ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy kb 2 fokkal hűvösebb a víz, minta kinti levegő, tartós hőmérséklet esetén.Persze, ez múlhat az akvárium méretén, elhelyezésén, párolgási felületén, világításán, stb.A 35 fok bazisok, még akkor is, ha csak időszakos.Jól válogasd meg,hogy milyen halakat veszel és bizony árnyékolni, párologtatni, esetleg hűteni is kell majd, ezekre készülj fel.
2011. máj. 13. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!