A guppik kozul melyik no hamarabb, him vagy a nosteny?
Figyelt kérdés
Vannak kis guppi-im ,idaig azt hittem, hogy a nostenyek nonek hamarabb, mert a felnott peldanyok is nagyobbak mindt a himek, de kezdem nezni es ugy latom hogy van gonnopodiumjuk.Ezek szerint himek ,szerintetek?
Kb 30 % csak ilyen nagy, kb 3X akkorak mind a tobbi
Akkor homek vagy nostenyek ezek a nagyobb peldanyok??
2011. máj. 10. 15:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincsen jelentősége a nemi hovatartozásnak...attól függ csak,hogy melyik példány jut hozzá a töö falathoz vagy vmi ilyemi...az erősebb kutya ***ik xD szokták mondani :D
2/3 anonim válasza:
hát a nőstények nagyobbra nőnek, nagyon rég voltak guppyaim, és úgy emlékszem tényleg a nőstények nőttek hamarabb, de nem volt ilyen nagy külömbség, mint nálad.
ám találtam ezt. 3 hetente filmezte őket kb.:
3/3 Doruss válasza:
Hát ha van gonopódiumjuk, akkor szerintem hímek. Nem tudom, hogy mi lehet az ekkora különbség oka, mennyi idősek? Ha max. néhány hónaposak, akkor előfordulhat, hogy a gyengébbek nem nőnek olyan gyorsan, és ez az oka. Az erősebb példányok több kajához jutnak és gyorsabban fejlődnek. Amikor szaporítottam a guppikat, nekem is jelentős méretbeli különbségek voltak hímek között is, aztán mire elérték a kifejlett kort, már ugyanakkorák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!