Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Cseresznye márna kérdés! (? )

Cseresznye márna kérdés! (? )

Figyelt kérdés

a nőstény cseresznye márnám hasa (és az egyész teste) nagyobb mint szokott és nemtudom hogy ikrái lesznek-e akkor. mivel eddig is nagy hasa volt nehéz eldönteni, de pufibb lett,és eléggé úgy néz ki lesz valami. nem tud valaki segíteni? nemtudom mit csináljak mert ha tényleg ikrákat fog rakni akkor ha nem kerítem le meg fogja enni az ikrákat.honnan tudjam mikor kell feltenni azt a lekerítő hálót? és mennyibe kerül kb.(a háló) és ha sikerülne a hadművelet:D akkor mivel kell eteni a kis halakat, és mikor lehet kiereszteni őket??

aki már csinált ilyet, légyszives segítsen!! ;)

2011. máj. 4. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem létezik olyan, hogy cseresznye márna, gondolom a boltban kitalált fantázianév.

diszhal.info-n be kellene azonosítani, utána megpróbálok segíteni.

2011. máj. 4. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ez itt egy Karcsú díszmárna.

Nem erről beszélsz?

[link]

Én ilyet régen bíbor márna néven vettem régen, csak azért gondoltam. Az eladók jól tudnak neveket kitalálni :D

2011. máj. 6. 23:37
 3/4 A kérdező kommentje:
de igen köszönöm arról beszélek :$
2011. máj. 7. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:
olvastam a szaporodásukról,és hogy mivel kell etetni az ikrákat,csak sajnos nemtudom mik azok az infuzóriumok:$$
2011. máj. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!