Mennyire jó minőségű a bio-lio cég termékei?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 16:38
2/5 anonim válasza:
Gyorsfagyasztják a cuccokat, és vákuumban elpárologtatják belőle a jeget.
Elvileg a legkíméletesebb eljárás, minden fontos anyagot megőriz az eledel.
A gyakorlat viszont mást mutat. Sima gyorsfagyasztott kajától nekem mindig is jóval egészségesebbek voltak a halaim, mint a liofilizálttól.
Jobban nőttek, nagyobb vitalitásuk volt/van, színesebbek.
Arra is gondoltam, hogy a lio cuccokban nincs nedvesség, és így nem olyan ízletesek a halaknak. (ha megdagadnak is, az akvárium víz, tehát nem olyan véres cucc, mint a fagyasztott)
És így nem rabolnak rá annyira, és nem is eszik. Nem tudom, mi az igazság, csak azt, hogy leszoktam a szárított, meg liofilizált kajáról.
4/5 Platypus válasza:
Az egerek imádják a bio-lio teknőskaját. Más pozitívumot nem tudok róla mondani. A halaimnak nem adnék ilyet.
5/5 Doruss válasza:
Szerintem is maradj a fagyasztottnál... A liofilizált kaják nem jók, akármelyik cégtől is veszed... én egy jó ideig azzal etettem, mikor még kezdő voltam, és sehol nem láttam leírva, hogy mivel kéne etetni. Amióta áttértem a fagyasztottra, a halak láthatóan jobban érzik magukat. A színük is jobb. Jó, ez most úgy hangzott mint valami elcsépelt reklámszöveg, de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!