Mit csináljak a szakadt úszójukkal? S:
Ha megfelelőek a tartási körülmények és előírás szerint kezelsz costapurral, akkor valószínüleg az úszórothadás is meg fog szűnni.
Szerintem csináld végig a kezelést, majd kezdd etetni a halakat nyers kajákkal, esetleg zöldségekkel változatosan. Ha egy hét múlva még mindig megvannak a tünetek, akkor jöhet egy parakill+aquafuranos kezelés.
Sajnos ha egy betegség megjelenik, követi a többi, nem tehetsz mást, minthogy kezeled őket előírás szerint. Én 4 aranyhallal szenvedtem kb. másfél-2 hónapig, 1 élte túl. Aztán kapott 3 új társat, azóta is boldogan éli életét, tehát megérte szenvedni a veszteségek ellenére is. Ez sajnos ilyen.
A fagyasztott kajákra gondoltam, amit írtál, nem a nyers húsra. Zöldségek közül a spenót és csalán megforrázva és ledarálva, fokhagymával keverve egy nagyon szuper gyomorkímélő vitaminbomba, a legtöbb hal imádja. A harcsáknak mondjuk zselatinnal kell összedolgozni, hogy ne essen szét, de megéri.
Remélem meggyógyulnak a halaid, látszik, hogy nagyon szereted őket és mindent megteszel. Ha van még valami, segítek szívesen itt és privátban is, írj nyugodtan. Meg majd jelezz, hogy mi lett velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!