Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Elpusztulnának a halak, ha...

Elpusztulnának a halak, ha elutaznátok hosszabb időre (1-2 hét)?

Figyelt kérdés
Még nincsenek halaim, de szeretném tudni, hogy mi történne, ha nem lennék otthon hosszabb ideig. Van esetleg olyan eleség, amivel kihúzzák azt az időt, amíg nem tartózkodom otthon? Mire kell figyelnem?
2011. ápr. 27. 08:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

és a világítást hogy lehetne megoldani? világítani 2 hétig :S mert ahhoz is kell 1 időkapcsoló. mert ha nincs fény, a növények sínylik meg, ha pedig van, 2 hét folytonos világítás nem ártana meg nekik? elvégre éjszaka ők is oxigént fogyasztanak

de ha 2 hétig "nappal" van?

2011. ápr. 30. 09:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálam kb 3-4 napig lehetett nappal folyamatosan. Csak az tűnt fel, hogy zöld alga pöttyök jelentek meg az üvegen.

Néztem az időkapcsolót, 5 óránál állt este 8-kor. Jó, hát beállítottam 8-ra meg gondoltam akkor világítson kevesebb ideig, 2 órával kevesebbre állítottam. Majd nézem 1 óra mulva, még mindig 8 órát mutat. Az oldalán se volt felnyomva a kapcsoló 0-ról 1-re, mert akkor lehetne még ez, de hát nem volt. Szóval nem vágtam hogy mivan, gondoltam biztos elromlott. Végül kihúztam és másnap vettem egy újat. Azzal nincs problem.

2011. ápr. 30. 12:29
 13/13 Platypus ***** válasza:

Ha 2 vagy akár 1 hétig nappal van, akkor telemegy algával az akvárium. A halak idegállapotának se tesz jót, ha nem tudnak aludni. Nekik nincs is szemhéjuk.

Az időkapcsoló nem egy nagy tétel.

2011. máj. 1. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!