Szeretnék venni sziámi harcos halat de azt hallottam, hogy bántaná a többi halat. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Guppijaim és Black Mollyaim vannak.Bántaná őket?Annyit tudok, hogy két hím egyáltalán nem él meg együtt de nem tudom, hogy a többi hallal hogy viselkedne.2011. ápr. 23. 22:20
1/5 anonim válasza:
Többnyire, más hím betták kivételével tartható! De csipkelődés előfordul, például a hím guppik uszonyát esetleg más nagyobb uszonyú halakkal csipkelődhet. De ez egyedtől is függ, nekem nem bántotta őket, de a kishalakat viszont levadássza...
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány literre, mennyire dúsan növényesített akváriumba akarod?
Mivel a black mollyk 150 literes medencében tarthatóak, így egy hím betta nagyon szépen megvan mellettük. Ha ennál kisebben tartod őket, akkor az már rossz, ne tetézd esetleges harcokkal.
3/5 anonim válasza:
nekünk van egy gyönyörű hím sziámi harcos hal, és egy helyen van a guppikkal, a black mollykkal és a dániókkal :) remekül meg vannak egymás mellett, nem is csipkedik egymást :) két hímet nem lehet együtt tartani, a többi hallal semmi baja.
4/5 Salx Narval válasza:
Hát igen, az akvárium mérete fontos lehet.Amúgy a molly keményebbek mint a betta,főleg egy kifejlett hím. Nem azért harcoshal, mert nekimegy minden halnak, kizárólag a fajtársaival bunyózik. Ikrázáskor viszont keményen védi a területét, ilyenkor 40cm körzetben minden halat támad.Én inkább ijedősnek mondanám, mint veszekedősnek.100 liter alatt,nem tanácsolnám ezt a párosítást.Ha dús a növényzet és megfelelő az akvárium mérete, akkor viszont nem lesz gond.
5/5 gfero válasza:
hogy a kérdésre válaszoljak nem bántsák egymást lehet öket együtt tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!