A nőstény guppim elkezdett szülni tegnap és 7-et is szült. Még mindig nagy a hasa de nem szül! Miért?
Értelmes választ kérnék!
vagy csak talán meghízott?
semmi fekete nincsen.....
de a hasa nagy !
Hát..
amikor felkeltem akkor megláttam egy kishalat és átraktam egy kis üvegbe..
de a halat nem költöztettem át sehova.amikor megláttam egyet akkor átraktam az üvegbe..
de lehet azért mert amikor éppen szült akkor takarítottam ki az akváriumot és beleraktam egy labor-ba a halat??
aztán megijedhetett?
rakjam át egy laborba a nőstényt meg a hímet hoyg rendesen tudjon a nőstény szülni?
mert az akváriumba van egy teknős,tök barátságos nem akarja meg enni őket inkább barátokzik
lehet hogy az lehet a baj hogy az akváriumba van 1 teknős?
Akkor már befejezte az ellést.
A nőstény guppik nagyobbak, mint a hímek, ez természetes. Ha valóban nagy a hasa, akkor az bélgyulladás, esetleg hasvízkór lehet. Ha készítesz egy képet, könnyebb megmondani, hogy jogos-e az aggodalom.
Jézusom... A teknős annyira barátságos a halakkal, hogy vacsorára nagyon jól meg fogja barátkozni őket... Ragadozó, ők pedig a táplálékuk. Üvegbe kivenni a halat hatalmas butaság, levegőztető, szűrő nélkül nem fognak életben maradni. A hím a megtermékenyítéshez kell, nem az elléshez...
Ha jól gondolom, nagyon fiatal vagy még, a szüleid kicsit besegíthetnének és kiolvashatnának egy-két könyvet...
Bélgyulladás?:O
hát érdekes
eddig még 1 halat nem evett meg...
Általában nem eszik meg az ivadékokat a guppik főleg ha van búvóhely a kicsiknek pl sok növény az akváriumban, nálam nem bántották a kicsiket mikor még voltak ilyen halaim:D
A teknős viszont előbb utóbb meg fogja enni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!