Na ilyenkor mi van? (akváriumtető)
Vettem egy tetőt, mindenre figyeltem, csak arra nem, hogy nincs kitámasztója... Pedig nekem elég fontos lenne, így le kell majd emelgetnem a tetőt, vízcserénél is, szűrőtakarításnál is, új halnál is.
Lehet rá házilag ügyeskedni valamit?
De még a hátulján sincs ilyen "forgós tartó", amivel szépen fel tudnám nyitni.
Persze, barkácsolni mindent lehet, de így látatlanban normális választ senki nem fog tudni adni.
Készíts néhány képet a probléma megjelölésével, én szívesen gondolkozom ilyesmin.
inkább belinkelem a tetőt:)
itt van olyan kép, amin alulról van fényképezve a tető.
De én nem is értem, hogy hogy nem teszek rá kitámasztót:S de persze lehettem volna én is figyelmesebb.
A régi tetőnek megvan az a kis műanyag billenője. Szóval ilyen sincs az újhoz, leírni nem tudom, fogalmam sincs mi a pontos megnevezése:
szóval ezzel tudtam felnyitni. És sajnos ez nem jó az újra:S
Persze, minden műanyag tető ilyen klassz
PL: leveszed az egészet és az akvárium mellé letámasztod, persze ha eldől az szívás.
Vagy félretolod az aki tetején, hogy még éppen csak le ne essen, és a másik felében meg ügyeskedsz kínlódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!