Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy almacsigának mekkora...

Egy almacsigának mekkora akvárium kell?

Figyelt kérdés

A diszhal.info 50 literre ír 5-6 darabot: [link]

akkor egy alamcsigának mekkora hely kell?

2011. ápr. 21. 10:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
1 bettám van
2011. ápr. 21. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
hát nekem 12 litresbe van, és nem mászik ki, eléggé aktív(3 naponta 30% cserével). A rossz vízminőség miatt mászhat ki, nem helyigényes. régóta tartok u.h tudom. viszont változatosan kellene etetni, és +forrázott zöldségek.rendesen én 8-10 litertől ajánlanám.. mivel szeme sincs, csak a fény helyét tudja érzékelni. csak kis aksiba nagynak tűnhet mert elég nagyot nő. az 50 liter hülyeség. az nem szakértelem, hogy minél nagyobb akváriumméretet mondunk feleslegesen. mostmár tényleg. Tüdeje meg azért van, mert mikor szárazság van, és nagyon lecsökken a vízszint, át tudja vészelni akár 1 pocsolyában is. Nem kell neki levegőztető, de ajánlatos 22 fok körül tartani.
2011. ápr. 21. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
körül helyett felett-et akartam írni
2011. ápr. 21. 13:30
 14/16 A kérdező kommentje:
én is 3 naponta szoktam vizet cserélni :)
2011. ápr. 21. 14:05
 15/16 gfero ***** válasza:
miért az szakértelem hogy egy almacsigát bezársz egy akkora akváriumba akkora baromságot írtál le hogy nem is voltam képes végigolvasni.szerinted te okosabb vagy mint egy normálisan megírt szaklap amit szakemberek írtak meg a te nagy tudásoddal alulírsz nem semmi vagy mondhatom.nem azt mondom hogy mindenhol szentírás van de ez megfelelően van leírva.mutass 1 olyan helyet ahol azt írják hogy 10 liter megfelelő nekik,vagy te alakítod a szabályokat ehhez még kellene egy pár év tapasztalat
2011. ápr. 21. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
én a legtöbb helyen 30l-t olvastam, és 10et írtam h megfelelő vízminőség biztosítása mellett. Nem, csigáknak nem kell 50, nyugodtan lehet tartani belőlük kisebben is, én is láttam nano 10 liter körülikbe is, mondjuk nagynak mutatott, de ez az egyedüli gondja. és igen, én is olvastam róluk, tartottam már és megél. nahh? :)
2011. ápr. 21. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!