Mit szerettek a halaitokban?
Hát... Maga az akvarisztika az, ami engem évek óta érdekelt, imádok könyveket olvasni róla, meg minden infót, mert mindig lehet mit tanulni és érdekes. :)
Az akvárium maga meg 1xűen gyönyörű és nyugtató látvány, a növényekkel, a halakkal, a víz alatti világ egy darabja. :) A halakat szintén ezért szeretem, mert szépek, érdekesek, jó figyelni egyéni szokásaikat, meg ugyanúgy a szívemhez nőnek, mint bármelyik állat. :)
Én a halakat azért szeretem, mert annyira másak, mint mi, vagy mint minden szárazföldi lény. Vízben élnek, ez egyértelmű, de ha jobban belegondolsz, tök érdekes. Ahogyan közlekednek, ahogyan élnek, teljesen más.
Az akvarisztikában pedig a szépséget szeretem. Azt, ahogyan berendezel egy akváriumot, izgalommal pakolászod a jókora szőlőtőkét és már látod magad előtt, hogy hogy fognak alatta bújkálni a halak, hogy fognak rajta élni a garnélák.
Én leginkább ezt szeretem, meg persze a nyugalmat, amit sugároz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!