Ez már tényleg mindennek a teteje?
Igen ez az!
Már volt, hogy kérdeztem, én linkeltem be a dohányzóasztalos akváriumot. Meg a gömb akváriumot, amit ha megvilágítunk "földgömb" lesz. Csak én találkozok állandóan ilyen ocsmányságokkal?
Mondom megnézem hátha van valami jó dolog akváriumba, hát van kérem szépen.....
pfúúúú:@
Az akvariumplus egy nagy raktárhelyiség, ahol van minden.
Egyszer kimentem oda szombat délután 3-kor.
Délben felhívtam a srácot, hogy nyitva lesz e és azt mondta hogy nem, de hívjam csak fel mobilon ha odaérek, akkor odajön és kinyitja a boltot.
Hát hol látsz még egy ilyen eladót? Nem rendes?
Pedig nem is ismert engem.
A boltban utána körülnéztem, kérdeztem pár dolgot, hogy mi mennyibe kerül. Az árakat gyorsan kikereste gépből és pluszban még nézett is nekem olcsóbban ezt-azt, amit kértem.
Nem beszélt rá hülyeségekre, segítőkész volt, és korrekt.
Ritka az ilyen manapság.
Ez mindennek a teteje?
Ne viccelj már! Ennyit nézel ki az emberekből? Ha a hülyeség szorgalommal párosul, leomlanak a határok!
Soha ne becsüld alá az emberi kegyetlenséget. Az ember a saját fajtájával ennél durvább dolgokat csinált, (élve elrohaszás, stb) mit vársz, ha egy halról van szó?
Ez nem mindennek a teteje, ez a jéghegy csúcsa... ilyen világot csináltunk magunknak.
Azokat a dohányzóasztalokat, amiket belinkeltél az elején, már én is megtaláltam.
Egyébként szerintem ne nézegess ilyeneket, a végén még vérnyomás-problémáid lesznek.
Egyébként én is nagyon fel tudom magam ezen húzni. Szörnyű, ahogy egyesek az állatokkal bánnak, de a legrosszabb, hogy nem tehetünk ellene semmit... Hiszen az állatvédelmi törvény is kimondja, hogy gömbakváriumban nem tarthatsz gerinces állatot. És mégis, sok ember ezt le se szarja...
pedig nem tudatosan keresem ezeket, mégis rájuk bukkanok. Engem is mélységesen felháborít hogyan bánnak velük. Sajnos a legtöbb embernek a hal ennyit jelent: fejbeb@szni-megpucolni-zutty a fazékba-mielőbb gyomorba juttatni. :(
Nem az, eszek halat, csak sokan nem tudják milyen intelligensek is, tanulmányaim során jó pár dolgot megismertem a halakról, amiket álmomba nem gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!