Mitől lehet ez? Buborékos a víz teteje.
Figyelt kérdés
Pár napja volt vízcsere az akváriumban, ma tele van kis bubikkal a felszíne. Eddig nem volt, mintha kicsit habos lenne. Mi ez? veszélyt jelent a halakra?2010. dec. 30. 18:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem jelent veszélyt a halaidra.Tapasztaltam már én is buborék képződést a víz tetején és a halaimnak semmi baja sem lett.Pár nap alatt elmúlt.Én úgy gondolom hogy a habzás valamilyen anyagnak a felgyülemlésére utal.De a többiek biztosan elmondják hogy mi ilyenkor a teendő.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval, vízcsere után az én halaimnak a vize is szokott buborékos lenni, és pár nap alatt eltűnik. Szerintem sem ártalmas a halakra. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi
De igen, van egy sziámi harcos. Hogy függ össze a kettő?
2010. dec. 30. 18:53
5/7 anonim válasza:
A Betta habfészket készít a szaporodás előtt :)
6/7 anonim válasza:
Nekem is van bettám, 4napja. Ő gyártja a kis bubikat amikor felmegy levegőért.
7/7 anonim válasza:
Igen, azért kérdezem, mert én is néztem, hogy mi az, mire a szomszédom, aki halazik mondta, hogy habfészket épít a hím betta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!