Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Rakhatok még bele halat?

Rakhatok még bele halat?

Figyelt kérdés

van egy 126lakváriumom, van bent eddig:

4páncélos harcsa

1anci

1 hím betta

10 kolibrihal

Tehetek még bele halat?Ha igen akkor mennyit?Mert ha még tehetek bele akkor vagy baltahasú lazacot,vagy parázslazacot szeretnék bele tenni, de túl telepíteni se szeretném!

előre is köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 16. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tehetsz bele még 6 baltahasú lazacot, meg jó lenne ha még tennél páncélosból 2-4 db-ot mert csapathalak, legalább 6-8 kellene belőlük. Ennyivel még nem lenne túltelepítve, de többet semmiképp ne tegyél.
2011. ápr. 16. 12:38
 2/6 gfero ***** válasza:
még tehetsz 6 baltahasút meg 8 db parázs lazacot és még vegyél 2-3 db páncélosharcsát
2011. ápr. 16. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Jajj de jó ilyen kérdéseket olvasni. Szuper a hozzáállásod, biztosan szép az akváriumod.

Egyet értek az előttem szólókkal, még ezt a néhányat betelepítheted, szerintem így teljes is lesz az akvárium.

Sok sikert hozzájuk, az újoncokat mindenképpen karanténozd!

2011. ápr. 16. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!:)

Mindenképpen karanténozom őket 1 hétig mielőtt belekerülnek az aksiba.Nem akarok semmit bevinni a már meglévő halaimnak.:)

2011. ápr. 16. 13:06
 5/6 gfero ***** válasza:
végre egy normális haltartó az utolsó napok hülye és nagyjában kamu kérdései után.remélem hogy evvel a hozzá állásoddal soha nem lesznek gondjaid az akvarisztikában
2011. ápr. 16. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Így igaz! Azok akik így állnak hozzá azokból rövid időn belül profi válhat.Nekem nem csak hobbi az akvarizálás,én ebből élek.Amúgy csak azért vagyok 40 %-on mert az utóbbi időkben a hülyéket b@sztattam és ma vettem észre, hogy ennyin állok:D
2011. ápr. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!