Vettünk 2aranyhalat,3 márnát,2törpeharcsát. Nem tudom, hogy a halak, hogy párosíthatók. A következő "adag" halat úgy szeretném megvenni, hogy tudom mit szeretnék. Az a kérdés, hogy milyen halat rakhatok még a 120l-s ak. -ba ezek a halak mellé?
Az aranyhalak hidegvízi halak, márnákkal nem a legjobban párosíthatók (bár nem írtad le, hogy milyen márnák, rengeteg fajtájuk létezik: [link] Ez azt jelenti, hogy míg az aranyhal nem bírja tartósan a meleg vizet, a márnák könnyen megfáznak. Ha mégis egy akváriumban lesznek, meg kell találni egy mindkét fajnak elfogadható hőmérsékletet. Ráadásul az aranyhal kishalakkal nem fér meg jól, mindent megeszik ami befér a szájába. A törpeharcsa sem tudom mit jelent nálad, ha ancistrust vettél, neki sem a legjobb a hideg. [link]
Vagy talán coryk? [link]
Próbáld meg beazonosítani őket, úgy többet lehet segíteni és döntsd el, hogy aranyhalas vagy trópusi akváriumot szeretnél.
Öregem XD
Ha közönséges törpeharcsád van akkor az megeszi a többieket...
Az aranyhalak összesz*ják a vízet.
Ami a többi halat illeti attól függ milyen márnákat meg harcsákat szereztél be :)
www.diszhal.info
Itt majdnem minden halfaj fent van, meg tudod nézni az igényeiket és az alapján válogathatsz össze halakat. Vedd figyelembe a halnépességet, minimum mekkora akvárium kell, mennyi a minimum tartható egy fajtából, milyen melegségű vizet igényel, és mit eszik.
Kékpajzsos páncélosharcsa, amit vettem, és karcsú díszmárna.
A kérdés még mindig az, hogy miket vehetek még mert nem találom ezen az oldalon. (diszhal.info)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!