Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Sokan miért mondják, hogy az...

Sokan miért mondják, hogy az elevenszuloket nem lehet tartani 20 fokos vizben?

Figyelt kérdés

Nekem abba vannak jo par eve es nagyon jol megvannak ,szaporodnak(xifo,gupi,moly)

Miert mondjak h nem jo olyan hidegbe tartani ha egyszer megvannak????????????????

2011. ápr. 14. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:

biztos jobb lenne nekik az tény.. :/ de nálam is ugyanígy vannak a guppik. szépen nem betegek. igaz h még csak pár napja vannak, de úszkálnak, aktívak, esznek rendesen (sőt jó sokat. :D) majd ha lesz pénzem nyáron próbálok nekik venni majd egy nagyobb teljesítményű fűtőt de erre még nincs lehetőségem.. szóval addig kibírják és jól érzik magukat. (:

14/l

2011. ápr. 14. 16:21
 2/10 Platypus ***** válasza:
100%
Te is túlélnél minden télen maximum 15 fokon, még szaporodhatnál is. De hogy nem élnél 80 évig, az is biztos. Meg a fele életed betegen töltenéd.
2011. ápr. 14. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert értenek hozzá!, mellesleg tényleg NEM lehet! 20 fok az hideg víz, az elevenszülő halak pedig, nem aranyhalak! Nem keverendő! Lehet elvannak neked benne, de közel sem olyan az élet minőségük, amire szükségük lenne. A színezetük, egészségi állapotuk...az hogy "megvannak benne" az egy dolog. A kutya is megvan a láncon nem?? nem pusztul el, az meg kit érdekel hogy neki nem megfelelő..ilyen alapon.. Igazi akvarista nem 20 fokban tartja, hanem betesz egy melegítőt és beállítja 25-26 fokra a vizet.
2011. ápr. 14. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:

igen ez tény. amit írtak előttem. (első vagyok) és én szeretném is ha melegebb lenne a víz.. de kertesházba lakunk és már nincs fűtés de próbálom nekik a legtöbbet megadni. (:

ui:

nyáron nagyon boldogok lesznek. :DDDDD

2011. ápr. 14. 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Télen is lehetnének boldogok, aki akvarisztikával foglalkozik, egy fűtőt igazán rakhatna be...azon már ne múljon.
2011. ápr. 14. 16:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyáron majd szenvedhetsz, hogy ne melegedjen túl a víz...
2011. ápr. 14. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:

okok. (első) de miből vegyek? szüljek vagy izzadjak? xdd

ha nyáron összejön egykis munka, mivel ezt nem tudom év közbe megcsinálni, akkor az lesz az első dolgom h veszek egy nagyobb teljesítményű fűtőt...

2011. ápr. 14. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Nemigaz,hogy enm tudsz 3-4 ezer FT-ot összeszedni! Minek vettél akkor halakat? Hogy kínozd őket??? MERT AZT CSINÁLOD!
2011. ápr. 14. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel egyet értek! Akkor kell ebbe belevágni, ha tudod a feltételeket biztosítani...az akvarisztika nem olcsó hobbi, de ha elkezdem akkor átgondolom előtte, fog e menni anyagilag... Olyan mint ha, veszel egy kutyát de az etetésére már nem futja...
2011. ápr. 14. 16:50
 10/10 gfero ***** válasza:
100%
megint viccelődik a székely gyerek.
2011. ápr. 14. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!