A diszkoszhal milyen gyorsan nő?
" A minőségi vizet 100%osan tudom biztositani, mert forrásvizet használok"
Ezért mondtam, itt (diszkosz.hu) vannak a -további- kérdéseidre a válaszok.
Nem is tudom, van e rosszabb a forrásvíznél. Gyakorlatilag pont az ellenkezőjére lenne szükséged.
Azt nem értem, ha ennyire diszkoszozni akarsz, hogy nem merül fel benned, hogy legalább minimálisan utánna olvass az igényeinek. Mert azért ez elég alapvető információ, diszoksz=lágyvíz.
bocsánat, hogy nem tudtam írni hamarabb, nem igazán voltam sokat netközelben a napokban.
nem vagyok kezdő, régóta halazok! Ez az egyik dolog, másik h ramirezik élnek nálam, amik még az állatkereskedésben is hullnak, ahol a diszkoszoknak semmi bajuk, és egy 30as nano egy 400, egy 1000litres tengerijük van, jópár édesvizi bemutató akváriumuk. Szemkidülledés, bélgyulladás, hexamitiasis..szal. Sőt van még egy másik halasbolt, abban is szintén.
A másik dolog meg, hogy nem magyarországi vagyok, tehát nem olyan kemény a víz itt, a Ph-ja is 7.2 körül van), a forrás a házunk mellett van, egyeltalán nem vízkövesedik, kristálytiszta, biológiailag is tesztelt, háztartásban is használjuk, nincs semmi gond vele, nincs klórozva, nem kemény és mindig ugyanaz. Nagyon örülök neki a megbízhatatlan csapvízzel szemben, mindig ugyanolyan, soha nincs gond vele. Ráadásul nem völgyi, hanem domboldali forrás, annál tisztább is :]
diszkoszokról meg olvasgattam eleget, egyik kedvenc halam, régóta szeretnék már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!