Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit tennél talajnak tengeribe?

Mit tennél talajnak tengeribe?

Figyelt kérdés

Jó, tudom, hogy már fárasztó a sok hülye kérdésem, na de mégis. Csak kíváncsi vagyok.

Korallzuzalék és élőhomok keveréke?

Az élőhomokra azt mondta a srác, hogy ha azt rakok, akkor ki kell venni a halat, mert az nagyon repül és tök fehér tőle a víz 1 napig :/

2011. ápr. 9. 13:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

pvc csövekből készítesz egy vázat, és erre kötözöd fel a köveket.

Itt van több kép is erről. [link]

2011. ápr. 9. 18:48
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, ezt nem is láttam, de nagyon jó ötlet.

Még tényleg olvasnom kellene sokat :/

2011. ápr. 9. 19:44
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Még tényleg olvasnom kellene sokat :/"

Öröm végre ezt olvasnom így hetek után :)

2011. ápr. 9. 19:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Hallod hable, most néztem már utánad, mert sasa azt írta, hogy hetek óta itt kérdezgetsz már. Elég sokat gyaorikerdesezek, de a mangrovés kérdés előtt még nem láttalak. Ez most komoly, hogy semmi tapasztalatod nincs, de egy másik topicban meg tanácsokat osztasz, hogy más milyen fénycsöveket vegyen? Hát hihetetlen... Tudod egyáltalán mi a különbség az általad emlegetett fémhalogén (ami csak egy típus, olyan mint pl. a neon, vagy egy villanykörte - ezzel nagyon hasznos választ adtál) és a szintén általad írt coralstar fénycső között?

Olvass már légyszíves, vagy ha mész a magad feje után, akkor legalább másokat ne hülyíts. Elmondtuk, hogy ne itt kérdezz, mert a kérdésedre hozzád hasonló (bocs) de amatőrök válaszolnak, és mások is hülyeséget fognak csinálni.

2011. ápr. 9. 20:31
 25/25 A kérdező kommentje:

Fémhalogént láttam már sokfélét, mert egy discotehnikai boltban nőttem fel, ami itt van mellettünk.

Van itthon egy 150 Wattos fémhalogénünk Cool tube-al, de már régi.

Fémhalogénből a 10ezer K-s jó a tengeribe, ezt olvastam.

Én az akváriumhoz 36 Wattos Pl csöveket használnék, White/Blue és Blie/Blue-t, 2x36Watt.

A Corallstar egy kék neon. A Tungsramba van T5-ben is, 20ezer Kelvines, tengeribe használható, ilyenem nincs.

Van viszont "Marine Blue Moon" neonom, mely olcsóbb, 400 és 500 nanométer közt világít, pont mint a Corallstar.

Az Aquastar meg egy 10ezer K-s kékesfehér neon, amit használnak tengeri akváriumokhoz is és édesvizihez is. ilyenem van.

Kreáltam már egy nagy tábla ledes lámpát is régen. Ismerem a nagyfényerejű ledeket de se a szine nem tetszik, se a sok pötty a vizen. Csináltam olyat is hogy csak kék + piros led, növényekhez, de azt még a halak is utálták. Láttam hogy tengeribe is kínlódnak ezekkel.

A sima tűlábas halogénből van itthon egy zsákkal, 20-tól 100 wattosig, az meg nem jó semmire, kevés lument ad le és csak 3000 Kelvines lehet kb.

A Tengeri akváriumhoz hülye vagyok, de a fényekhez nem :/

Amúgy meg írhattál volna te is választ arra a kérdésre, mert azzal hogy nem írtál semmit, sokat segítettél.

2011. ápr. 14. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!