Normális ha hím és a nőstény bettám egy akváriumban vannak de a hím állandóan kergeti a nőstényt és kicsit csipkedi is?
A 22:42-es válaszadónak igaza van. Ahelyett, hogy a burzsulyhalasok osztanák az észt igazán segíthetnének a kérdezőnek megoldani a problémát!
Tisztázzunk valamit: Ha egy halat bezárunk egy adott térbe az már eleve kínzásnak számít, hiszen a természetben egy rajhal (pl.: vörösszárnyú keszeg) több hektárt is beúszhat egy nap alatt! Tévedés lenne azt hinni, hogy azért, mert egy hal 100 l vízben éldegél 50 l helyett attól az már boldog lenne...Akármilyen természethű az akváriumunk, attól az még egy mesterséges kombó lesz.
Van olyan, amikor a két hal nem talál egymásra de ha sikerül is az ívás, utána azonnal ki kell szedni a hímet, mert a nőstény nagyon kimerül, pihennie kell! Ha a nőstényed becsíkosodik, akkor viszont készen áll a bulira!
Ádám vagyis a 9:27-es válaszoló: köszönöm a kiállást, a boltban úgy vettem h ivarérett, és már szét választottam őket kb. 1 hete úgy h látják egymást és egymásra is szoktak nézni,viszont a függőleges csíkokat rózsaszín halon fogom látni mert a vmelyik oldalon azt írták h a világosabb halakon nem jelenik meg?,és ezt most nem bántásból de sztem ide nem kell fűtőszál mert 26-27 fok van állandóan a lakásban és vidáman úszkál mindkettő egész nap
9:58-as válaszoló: 2 hetente cserélem a vizet és forralom ami több haltartó(tapasztaltak) szerint elég a halnak.te sem halsz bele minden kis baciba
11:09-es válaszoló:kezdjük ott h még a net is és mindenki azt mondta a betták kb. 2 évig élnek.a másik h minden azt írja és mindeki azt mondja h az akváriumra ne tegyek fedőt mert nem tud a légkörből elég oxigént felvenni és még én vagyok a tudatlan,ja és a nőstény csak 2 hete van meg tehát még van esély rá h eltűrjék egymást
22:42-es válaszoló:köszönöm neked is és meddig vegyem szét őket?
Mr. G vagyis 8:36-os válaszoló: neked is köszönöm és teljesen egyetértek veled
a többieknek meg: az embernek is kell egy bizonyos tér h jól érezze magát,de ha mondjuk elmentek koleszba és egy luknyi szobában össze vagytok zárva még 3-4 emberrel ti is kibírjátok nem döglötök bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!