Hogyan lehet lágyítani a vizet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 16:50
1/5 anonim válasza:
Két ágyas műgyantával,
Fordított ozmózissal (RO készülék),
Desztillált vízzel,
Ioncserélt vízzel, (ez nem olyan jó),
Forralással (ez nem túl hatékony).
2/5 anonim válasza:
Én csak ioncserélt vizet öntözgettem eddig az akváriumok, mert azt tudtam megvenni a legegyszerűbben.
Pl a Tesóban egy 5 literes Flakon 180 Ft.
Benzinkutakban is lehet kapni olyan 200 Ft-ért.
3/5 gfero válasza:
ioncserélt-vizel,desztillált vizel bár ez drágább vagy ha vidéken laksz akkor szűrt esővízzel de csak min 1 óra erős eső után lehet felfogni a vizet .de nagyvárosban nem ajánlatos mert elégé szennyezett.de mindig mérni kell a víz paramétereit nehogy túl lágy savas vizet állíts elő
4/5 Mr.G válasza:
Azért a forralás is sokat segít, viszont forralás után ügyelni kell rá, hogy nehogy beleöntsd a lábas aljára leülepedett kivált cuccot az aksiba!
5/5 A kérdező kommentje:
oké köszi
2011. ápr. 14. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!