Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek 35 literes aksiba...

Szerintetek 35 literes aksiba elférne 8 neon,8 razbóra és 4 törpe szívóharcsa?

Figyelt kérdés
előre is köszi a válaszokat
2011. márc. 31. 20:51
1 2
 11/14 gfero ***** válasza:
ezt a kérdést már feltetted egyszer és akkor el lett magyarázva hogy lehetetlen amit akarsz szerinted azóta megváltozott valakinek a véleménye és most az fogják mondani hogy simán mehet bele
2011. ápr. 1. 07:32
 12/14 Doruss ***** válasza:

[link]

[link]

Ezeket jó lenne, ha végigolvasnád, és betartanád, amit írnak! Nem hülyeség, nem viccből van úgy odaírva, ahogy!

Egyébként az, hogy x literre y számú hal, az különösen fontos, mert megmondja, hogy mennyi literben tarthatod, és minimum mennyi kell, hogy jól érezzék magukat.

Egyébként neked sem lesz jó, ha túl sok a halad. Sokat ürítenek majd, teljesen túlterhelik a vizet, sokat kell majd takarítanod, algásodni fog és a halaid sem fognak olyan sokáig élni, mint kéne. És ekkora akvárium, bármennyire is hihetetlen, sokkal nehezebben fenntartható, mint egy nagyobb. Ha meg a pénzt sajnálod nagyobb akváriumra, akkor az egész akvarisztika nem neked való.

2011. ápr. 1. 15:53
 13/14 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat

még nem vettem semmit, csak ma egy könyvet

végigolvastam, majd rájöttem milyen hülyeséget kérdeztem

mivel ez az első akváriumom, ezért csak guppikat és algaevőt fogok venni

bocsi, hogy ilyennel fárasztottalak titeket, de most már minden tiszta

2011. ápr. 1. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Meg van bocsátva :)
2011. ápr. 1. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!