Neo. Multi (sokcsíkú csigasügér) mellé még valami?
Sziasztok!
tudom sokan nemmel fognak válaszolni, de azt szeretném emgtudni, lehetne-e torpedó sügéreket tartani 6 db csigasügér mellett 54 literben. Az aksit ma rendeztem be, szerdán jönnek a csigasügerek...
Az egyik sarokban mészkőből csináltam egy egész barlangrendszert, és arra gondoltam ha csigaházakat a lehető legmesszebb helyezem a szikláktól, talán tudnak külön élni. A csigasügi el nem hagyná a házát, a torpedó meg nem merészkedne nyílt vízre, elvileg a sziklák között maradna. Nagyon örülnék ha esetleg valaki adna valamilyen tapasztalatot vagy reményt... nincs lehetőségem nagyobb aksira :(
Nagyon köszi
Nem!
A Torpedósügerek 100 liter alatt szóba se jöhetnek. A hiedelemmel ellentétben elég agresszív fajta, megnő 13-14 centisre, tehát kb. egy csigasügér 3-4-szerese. Egy nagyobb 150-200 literesben hasonló méretű fajokkal tarthatnád csak.
Ilyen kis akváriumban nem sok lehetőséged van sajnos arra, hogy több fajt is tarts.
Üdv,
Ja és azt ugye tudod, hogy az akvárium beüzemelése után 2-3 hétig üresen kell járatni, csak utána jöhetnek a halak?
Ma berendezted, holnap meg jönnek a halak?
Ez nem fog menni, biztos, hogy a 6 csigasügérből nem sok fog életben maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!