Leejtettem a halam! Lesz valami baja?
Annyira sajnálom, olyan bugyuta kis anci, semmi kaját nem esz meg. Elsősorban azért, mert folyton vagy a fűtőn tapad, vagy az akvárium falán, szinte soha nem jön le a kövekre. Mikor etetem a többieket, megérzi a kaját, akkor össze vissza úszkál az oldalüvegen, ütődik neki a sarkoknak, de nem jön le onnan. Nahh, ma vettem neki olyan üvegre tapaszthatós növényi eredetű tápot(sera), ráragasztottam az üvegre, ott "takarított" 2cm-re tőle, éhes volt, majdnem felfalta az üveget, de még arra sem képes h felmásszon a tablettára, csak körözött a tabi körül. :S Dobtam be neki forrázott jégsalátát, arra sem mászott rá. (olyan, mint 1 kis dodgem)
Ki akartam venni az akváriumból, hogy tegyem be egy edénybe, vagy akármibe h etessem meg, erre kiugrott a kezemből, és a padlón landolt :SS szegénykét azonnal visszatettem, nem halt meg, hanem rátapadt 1 növényre, és ott van most is. Most ezután gondolom félni fog tőlem, elő se jön. De mit csináljak vele? Lesz-e baja? Mit adjak neki enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!