Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Leejtettem a halam! Lesz...

Leejtettem a halam! Lesz valami baja?

Figyelt kérdés

Annyira sajnálom, olyan bugyuta kis anci, semmi kaját nem esz meg. Elsősorban azért, mert folyton vagy a fűtőn tapad, vagy az akvárium falán, szinte soha nem jön le a kövekre. Mikor etetem a többieket, megérzi a kaját, akkor össze vissza úszkál az oldalüvegen, ütődik neki a sarkoknak, de nem jön le onnan. Nahh, ma vettem neki olyan üvegre tapaszthatós növényi eredetű tápot(sera), ráragasztottam az üvegre, ott "takarított" 2cm-re tőle, éhes volt, majdnem felfalta az üveget, de még arra sem képes h felmásszon a tablettára, csak körözött a tabi körül. :S Dobtam be neki forrázott jégsalátát, arra sem mászott rá. (olyan, mint 1 kis dodgem)

Ki akartam venni az akváriumból, hogy tegyem be egy edénybe, vagy akármibe h etessem meg, erre kiugrott a kezemből, és a padlón landolt :SS szegénykét azonnal visszatettem, nem halt meg, hanem rátapadt 1 növényre, és ott van most is. Most ezután gondolom félni fog tőlem, elő se jön. De mit csináljak vele? Lesz-e baja? Mit adjak neki enni?

2011. márc. 24. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálam naponta kap valami finomságot. Főleg az idősebb ancik már nem algáznak, nézz meg bármilyen szakirodalmat, nem elég nekik. Éhen talán nem hal, de hogy nem fog 20 évig élni, az biztos. Kényeztesd csak nyugodtan, hiszen ez a cél, nem csak az életben tartása.
2011. márc. 24. 21:22
 12/13 Platypus ***** válasza:
Ha az Anci nem eszi meg a kaját, akkor két lehetőség van. Az egyik az, hogy túl sokat piszkálod, azért nem eszik mert stresszes. A másik meg hogy nem éhes. Etess lámpaoltás előtt zöldséggel, aztán ha fogy belőle reggelre, akkor éhes volt, ha nem, akkor meg még jól elvan algán.
2011. márc. 24. 22:49
 13/13 Doruss ***** válasza:
Semmiképp ne vedd ki ha etetni akarod! Megijed, és azért sem fog enni. Amúgy nem hiszem, hogy lesz baja. Egyszer, mikor halat vettem, az eladó leejtette az egyiket. Az is viszonylag magasról volt, több mint 1 méter, de semmi baja sem lett.
2011. márc. 25. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!