Hogy lehet ez eltünt 28 halam?!
Kiskoromban történt velem hasonló,de nem ilyen tételben,hanem csak 5-8 halam tűnt el.
A titok annyi volt,hogy gyerekként nem tudtam,hogy a mexikói axolotl simán megeszi a halakat én meg együtt tartottam őket egy nagy akváriumban.
Az ax-nak volt egy olyan szokása,hogy feküdt az akvárium alján,aztán fogta magát és feljött harapott egy adag levegőt és visszament alulra.
Néztem,feljött,de nem levegőért,hanem lazán bekapott egy black mollyt.
Tippelhetek?
Gondolom belezsúfoltál egy 50-70 literes akiba 28 halat, a vízcserék gyakorisága, szűrés finoman szólva nem voltak kielégítőek. A saját végtermékükben (mérgezés) pusztultak el. Ha nem talált akkor bocs.
Mekkora akiban milyen halak voltak?
Üdv,
Vagy tegnap vetted őket, tetőt nem raktál az akváriumra és reggelre mind kiugrált.
Találgatni tudunk, írhatnál némi körülményt. Mekkora hely, milyen halak, mik vannak még az aksiban stb.
Ha tegnap elpusztultak, akkor a tetemeknek még bent kell lenniük az akváriumba. Ha 28 dög bent van, akkor mindenképpen vízcsere amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!