Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Opálos víz, döglött hal. Mi...

RéPe kérdése:

Opálos víz, döglött hal. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ma reggelre azt vettük észre, hogy opálos lett a víz, tetején ilyen apró fehér valamik úsztak, ahhoz tudom hasonlítani, mikor a leves tetején "megül" a zsír.. Aztán észrevettem, hogy az egyik guppi a növény levelei közt már nem él. Lehet, hogy már esetleg tegnap óta ott volt és azért lett opálos a víz? Vagy a víz miatt döglött meg a hal? 50l-es az akvárium, társas (sziffók, guppik, páncélos harcsák + egy algaevő, össz. 10 hal). Ha a döglött haltól lett ilyen a víz (max. tegnap óta lehetett ott, de szerintem észrevettem volna, ha tegnap már nem jön az etetéshez, szóval nem bomlott még vagy ilyesmi), nem áll fenn a veszély, hogy a többi hal megfertőzödik? Most lecseréltem a víz felét egyelőre.
2011. márc. 24. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hozzátáplálásnak nevezik,azt amikor egy kisbaba eléri a féléves kort,és megpróbálják színesebbé és változatosabbá tenni az étkezéseit.Bevezetik fokozatosan a gyümölcsöket a zöldségegeket stb.Gondolom a kérdés író is egy anyuka (mint én) s ahhoz próbálta hasonlítani az anci hal zöldségre való szoktatását.
2011. márc. 25. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Jaa, értem :) Még van pár évem ezeknek a fogalmaknak a megtanulásáig :)
2011. márc. 25. 17:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Erika180 nyert! :) - bocs, azóta nem voltam itt, azért nem válaszoltam.
2011. márc. 27. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!