Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi lehet a baja a cápaharcsámnak?

Mi lehet a baja a cápaharcsámnak?

Figyelt kérdés
Mióta az akváriumban van állandóan a fenéken fekszik, sokszor órákig mozdulatlan olyan mintha meglenne halva de látszik h veszi a levegőt.Van amikor elkezd uszni de többnyire csak fekszik.:(
2011. márc. 23. 20:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
azért a 10halnak 500 litert kicsit sokallom
2011. márc. 24. 16:19
 12/17 gfero ***** válasza:
szerinted ez a cápaharcsa ha megnő bár nem fog ilyen körülmények között 25 cm-re 1 db.akkor hány liter kell 10 db-nak.?
2011. márc. 24. 17:24
 13/17 gfero ***** válasza:
de valami nincs rendben mert egyszer cápamárnát egyszer meg cápa harcsát írtál akkor most milyened van?vagy a harcsa mellett még van cápamárna is?
2011. márc. 24. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Jó, a boltban csak pár napig, esetleg 1-2 hétig élnek, de ott is pusztulnak, hidd el. Nem hosszú távra tervezik.

Hogy sok az 500 liter?

Cápamárna: 35 cm : minimum 300 liter, 2-3 számára

Vitorlás: 10 cm, de sügér : 300 literre 3-4 pár

Cápaharcsa: akváriumi körülmények között 35 cm :Medence: Minimum 200 literes (fiatal halaknak)

Halnépesség: 600 literre 4 hal

Kárász: 20-30 centi, nagy mozgásigényű, vad hal.

Diszhal.info

Amit csinálsz, az állatkínzás. El fognak pusztulni, a hülyeséged miatt. Miért nem lehet olyan halakat tartani, amik jól érzik magukat olyan körülmények között, amiket biztosítani tudsz nekik?

2011. márc. 24. 18:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Bocsi de te a legnagyobb méretek irtad a halaknál és nem olyan gyorsan nőnek.a cápamárnám 4centiméter a harcsa pedig olyan 5.és a többi is csak ezektől kisebb. természetesen ha 25 centis lenne nem 100literesbe tartanám de addig mig kicsi nem fogok venni 500litereset
2011. márc. 24. 18:30
 16/17 A kérdező kommentje:
a 10 halat az állatboltban nem azért irtam mert szerintem az jó körülmény csak azt próbáltam magyarázni hogy nem a kicis hely miatt van baja.szerintem kicsit hideg a viz neki és ezért lehet ilyen
2011. márc. 24. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Az is lehet a baja, diszhal.info-n le van írva minden, amit tudni kell.

Viszont ha egy halat kisebb akváriumban tartasz, mint amekkorára szüksége lenne, akkor nem fog kifejlődni rendesen, visszamarad, beteges lesz. Oké, hogy most csak 5 centisek, de a környezet már most hatással van rájuk. Na, de csináld, ahogy akarod... De majd ha elpusztultak, jusson eszedbe amit mondtam, addig úgysem hiszed el.

2011. márc. 24. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!