Milyen halakat tegyek egy 30l-es aksiba?
8 db. Boraras urophtalmoidest
vagy egy pár törpe fogaspontyot és 3 Otocinclust
vagy red cherry garnélákat
Mivel gondolom, hogy nem vagy nagyon tapasztalt akvarista, ezért nem írom le a divatosabb nano halakat. (ha nagyon érdekel, itt a link: [link] )
Ajánlom innen az endler guppit. Én pénteken megyek beszerezni a saját állományom a 35 literes nanoba.
Ajánlom még a Betta Spledlenset, vagy egy fiú guppit, és 2 nőstényt.
Bocsánat a kicsi off-ért, de ez a Pseudomugil gertrudae hihetetlen gyönyörű számomra. :) Lehet ilyet egyáltalán kapni valahol? Sosem láttam még, mindig a "szokásos" betta, molly, guppi, lazacok... sorát lehet látni főleg. :)
Amúgy a kérdésre térve, a többiek előttem jól leírták, hogy mit tarthatsz benne. Én 1 hím bettát és 2 pandaharcsát tartok ekkora akváriumban, bár eredetileg zöldsávos törperazbórát szerettem volna, csak nem voltak. :(
20:10
Igen, lehet kapni, én csak velük foglalkozom :)
Nagy mozgásigényűek és kell nekik a tiszta víz, én egy 70 literes növényeben tartok egy 8-as csapatot garnélákkal és semmi mással. Külső szűrő + heti 30% vízcsere nem árt.
Murr:
Irigyellek nagyon, gyönyörű lehet az akváriumod. :) Sajnos hozzám jelenleg nem férne be még egy ilyen nagyságú akvárium, nem tudtam, hogy nekik nagyobb kell. (30L és 150L van üzemben) :) De majd 1x, hogyha a nagy megüresedik (remélem nagyon soká lesz még azért), vagy lesz helyem... :)
koszi a valaszokat
most 2 zabradanio, es egy szumi van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!