Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A xifóim elleni fognak, tuti....

A xifóim elleni fognak, tuti. Szedjem külön őket? ! És hogyan? ! Nincs sok hátra nekik.3-an vannak. Valamint ha a kicsik a világra jöttek, mivel etessem őket? ! És mennyi az az idő, mikor betehetem az akváriumba őket? !

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Szülés:

- Nekem volt egy kis rácsom, ahova betettem a szülő halakat. A rácson a kishalak kifértek az anyucihal nem. Utána a rács segítségével az anyucihalat visszatettem a "nagy" akváriumba.

- Ha nincs szülőakksid, ültess Valisneriákat az akváriumba, a kishalak el tudnak rejtőzni a falánk anya elől.

Etetés: Van direkte "bébitáp" a kishalaknak, azt vegyél.

2009. febr. 23. 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi. de az anyát elkülönitetted? mibe tetted?ma készülök szülőszobát venni...:)ha veszek szülőszobát,akkor csak jobb lesz már
2009. febr. 23. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászóló vagyok.

Az anyát kihalásztam, és az ivadékos akksiban tettem az elletőrácsba.

Bocs, ha az előbb félreérthetően fogalmaztam.

2009. febr. 23. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
A boltban kapható szülőszobára ne a hozzá kapott hálót rakd rá, hanem egy nylon harisnyát ( levágva és az alján összegumizva.) A bolti háló lukacsain kiférnek a kishalak. Nálam is mindig kijöttek rajta és kint megették őket a nagyobb halak....Az anyahalat szülés után ki kell venni, mert megeszi a kishalakat, ha már nem szül.
2009. febr. 23. 20:11
 5/6 A kérdező kommentje:
van ez a módszer hogy, befőttesüvegbe rakom az anyahalat,de 2 napig állnia kell a viznek, és ha 1 napot állt, akkor is átrakhatom a vizbe az anyát?! úgy hogy merek még belőle az akváriumi vizből is.
2009. febr. 24. 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó esetben igen.

De sokmindentől függ. Az lenne a legjobb, ha csak az akvárium vizével töltenéd fel a befőttesüveget.

Az akváriumot meg feltöltöd az állott vízzel.

Mert a 2 víz tök más összetevőkből áll, és nem biztos hogy túléli a hal, ha csak úgy átrakod az akváriumból.Az akváriumot is csak részleges vízcserével tudod kitisztítani.

2009. febr. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!