A xifóim elleni fognak, tuti. Szedjem külön őket? ! És hogyan? ! Nincs sok hátra nekik.3-an vannak. Valamint ha a kicsik a világra jöttek, mivel etessem őket? ! És mennyi az az idő, mikor betehetem az akváriumba őket? !
Szülés:
- Nekem volt egy kis rácsom, ahova betettem a szülő halakat. A rácson a kishalak kifértek az anyucihal nem. Utána a rács segítségével az anyucihalat visszatettem a "nagy" akváriumba.
- Ha nincs szülőakksid, ültess Valisneriákat az akváriumba, a kishalak el tudnak rejtőzni a falánk anya elől.
Etetés: Van direkte "bébitáp" a kishalaknak, azt vegyél.
Az előző hozzászóló vagyok.
Az anyát kihalásztam, és az ivadékos akksiban tettem az elletőrácsba.
Bocs, ha az előbb félreérthetően fogalmaztam.
Jó esetben igen.
De sokmindentől függ. Az lenne a legjobb, ha csak az akvárium vizével töltenéd fel a befőttesüveget.
Az akváriumot meg feltöltöd az állott vízzel.
Mert a 2 víz tök más összetevőkből áll, és nem biztos hogy túléli a hal, ha csak úgy átrakod az akváriumból.Az akváriumot is csak részleges vízcserével tudod kitisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!