Mire kényes a neonhal?
Figyelt kérdés
Vettünk neonokat. Igazság szerint még kezdők vagyunk, és már ketten mondták hogy jó merész vállalkozás volt. Egyenlőre még minden rendben velük, szépek, élénkek, de már-már paranoiásan nézem őket hogy minden oké-e. Hol lehet buktató neonügyben?2011. márc. 19. 14:14
11/16 A kérdező kommentje:
Ja! És 90 literben úszkálnak, szóval szerintem ezzel sem lesz gond.
2011. márc. 19. 19:14
12/16 gfero válasza:
milyen halak vannak még benne?
13/16 A kérdező kommentje:
7 guppy, 4 páncélos harcsa, és 6 zebradánió
2011. márc. 19. 19:28
14/16 gfero válasza:
akkor nincs túltelepítve tehetnél még 4 dániot bele meg 1 ancit
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tervben vannak :)
2011. márc. 19. 20:17
16/16 Száselvtárs válasza:
Sziasztok! Én most tartok épp itt, ti. 6 dánióval indultam és vettem hozzá 10 neon. 1 neon sajnos mésnapra már nem élt, a többi meg van.
Azt látom, hogy a sok fény zavarja őket, de készletben vettem az EHEIM 96 literesét, és ez a világítás volt benne benne. Próbálom felszíni növényekkel árnyékolni, de azokat meg viszi a pumpa sodrása.
A két gondom, kérdésem:
- hogyan etetitek a dánió/neon combót, mert a dániók nagyon rámenősek, a neonok nehezen férnek hozzá,
- a vízcsere: azt olvastam, hogy nem jó egyszerre a szűrőt is tisztítani és a vizet is cserélni, ezért gondoltam, hogy felváltva csinálom hétvégén. Ha mindenképpen hetente cseréljek, akkor hova teszitek a szűrőtisztítást?
Köszi a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!