Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi a guppyk leggyorsabb,...

Mi a guppyk leggyorsabb, fájdalom mentes kiírtása?

Figyelt kérdés
Kezdtem 8db guppyval, még amikor elkezdtem az akvarisztikával foglalkozni az elején még vicces volt, meg jó dolog. De már kb. vannak vagy 150-en. külön akváriumot kellet nekik szánni. Most már kinőttem magam ebből, és neonokkal, és törpesügerek tenyésztésével foglalkozom. Eladni nem tudom, mivel nincs rá igény mint amiket most tenyésztek. Elég volt a guppy ból! Mit tegyek?
2011. márc. 17. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Üdv!

viccet félre téve adhatnál vagy 6 ot megvenném 250ft/6 db

2011. márc. 17. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
A kisállatkereskedésben nem veszik át? Még mindig jobb, mint hogy kinyírd őket. Lehet hogy adnának is érte valamit, kaját, növényt...de ha nem is adnak, mindegy, hisz abból se lesz hasznod ha kiirtod őket. Nekem átvették, volt hogy pénzért, volt, hogy kajáért, egyszer abból fizettem ki egy uj garnéláknak szánt 20 literes akváriumot. Vagy oszd szét, tedd fel a netre...de ezt már mások is irták.
2011. márc. 17. 20:19
 13/14 A kérdező kommentje:

sziasztok! megoldódott a problémám! Megvette egy nagykereskedő mindet, és köszi a válaszotokat :)

Mindenkinek további jó akvarisztikázást, és szép napot!

2011. márc. 17. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor jó. Örülök, hogy sikerült megoldani.

Én voltam a 4.-5. válaszoló, de én meg pécsi vagyok. :S

2011. márc. 17. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!