10 l-es akvárium két guppi számára?
Nem szeretnék sok halat ezért gondoltam erre a megoldásra. A guppik elképesztően gyönyörűek, nem kellenek nekik "extrta" dolgok. Ebbe a 10 l-es akváriumba egy guppi párt szeretnék tartani. :DD
14/l
Na Szia !
Én csak annyit mondanék ,hogy amit itt össze hordtak az csak félig igaz , láttam itt olyan írást aki jól kioktatott!... kamu csak egy eladó szava beszélt belőle és egy morcos ember , így nem fogod megszeretni az akvarisztikát... ha csak az van? hát akkor csak az van nem kényszeríthet senki se arra ,hogy mást vegyél!... sőt te saját felelőséged... egyébként az tény ,hogy ha egy pár guppy-t veszel és tényleg csak nézegetni és nem tenyészteni szeretnéd akkor Két hímet kérj.
ha szeretnél állományt akkor sose tartsd őket meg add oda ismerős vagy add el , mert hamar elszaporodnak és be áll a káosz (tényleg be fognak stresszelni... sajnos ) Amit kell vegyél hozzá ,mert szükséges ... egy levegőztető gép egy gumi cső és a végére egy porlasztó , be mész egy akvarisztikába vagy ,ha van otthon megkéred családodból valakidet aki még anno használta ,hogy rakja össze... és be rakod egy 24-25-26 °C-s helyre az akváriumra vegyél egy hőmérőt (ragaszthatót) kívűlről ráragasztod aztán annyi...
nekem 20 literes akváriumom van, egy növénnyel és egy levegőztető&szűrővel
amiben 9 hal van:
7 guppi,amiből 1 nőstény, a többi hím
1 algaevő
és 1 harcsa
(és a guppiaim 2 hetet is kibírnak kaja nélkül!)
szerintem elég a 10 literes akvárium egy guppipár tartásához. de arra figyelj, hogy olyan guppikat vegyél, amik szívósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!