A szűrőnek örökké mennie kell?
Van olyan szűrőm ami 6 éve megy non-stop minden nap és semmi baja. Akkor állítom le csak ha kimosom a szivacsát, vagy kiveszem az egészet, s a műanyagot is lemosom.
A tapadókorongja öregedett el úgy 2-3 év után és már leesett az üveg falról, aztán egy ideig emiatt csak felakasztottam az aki szélére egy szál dróttal, de aztán pár száz Ft-ért vettem új tapadókorongot és kicseréltem, így megint vadi új :)
A szivacs is évekig jó benne, aztán elöregszik és lehet cserélni, de a többi rész nem szokott tönkre menni.
Max akkor mehet tönkre ha leáll a motor a sok kosztól, mert soha nem mosod ki a szivacsát.
Nekem csak 1 rossz szűrőm van, de annak az a baja, hogy párszor megrázott, mert a drótját megrángattam mindig ahogy kivettem. Szal ne a kábelét rángasd amikor kiveszed lemosni, hanem fogd meg a nyálkás műanyag dobozt szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!