Miért süllyed le a halam?
Figyelt kérdés
Az egyik halam lesüllyed...most vettem éészre és tud uszni ha uszik feljebb tud jönni de gondolom ha elfárad lesüllyed...2011. márc. 9. 18:58
1/8 anonim válasza:
Nem beteg?Ha igen akkor nemsokára meghal.
2/8 todorervin válasza:
Milyen hal?? Ha elevenszulo az is lehet hogy megszult es most ki van faradva,nem tud uszni. De ha valami mas faj es nem eszik akkor valoszinuleg beteg!
6/8 anonim válasza:
én 1 akvarisztikában dolgozom, a legvalószinűbb, hogy beteg, lehet rá gyógyszert venni de ahhoz tudni kell, hogy mi a baja. a betegségek függnek a hal fajtájától is a leggyakoribb ilyen betegségek az úszórodhadás és a bársonybetegség.
7/8 anonim válasza:
Megtelt vízzel. Adj neki szájon át lélegeztetése.
8/8 A kérdező kommentje:
Már meghalt...nemintha drágalett voltna vagy valami csak kiváncsi voltam de ezekszerint beteg volt...
2011. márc. 12. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!