Akvárium költöztetés? Van egy 80literes akváriumunk, most csak kb.20hal van benne.70km-re fogunk költözködni, és szeretnék tanácsot kérni, hogy hogy a legcélszerűbb, és legegyszerűbb elvinni, hogy a halak is túléljék?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 17:27
1/5 anonim válasza:
erős falú zacskót kéne szerezni, esetleg kérdezd meg kisállatkereskedés boltban, hátha nekik van, vagy meg tudják mondani hol veszik és milyent. A lényeg, hogy azt félig feltölteni az aksivízzel, bele pár halat ( úgy 5ösével), felfújni, és jóól betekerni-begumizni a tetejét, majd még újságpapírba becsomagolni, hogy kevésbé hűljön a víz.Így adják nálunk a boltban is. De ezt közvetlen az indulás előtt kéne, majd mikor odaértetek, bármilyen melegvízbe állítani, hogy ne hűljön a víz, és berendezni az aksit.
2/5 anonim válasza:
Díszállat kereskedésben lehet kapni oxigéntablettát,talán még az is hasznos lehet egy hosszabb úton!
3/5 anonim válasza:
Oxigéntabletta igen hasznos lehet ahogy írták is. Egyébként én 5-6 literes zárható vödörben szoktam a halakat szállítani.
Azért a 80 liter víz legalább felét meg kéne mentenetek, és azzal indítani újra az akváriumot az új helyén.
4/5 anonim válasza:
én is a vödröt ajánlom, az aksivízzel.a lényeg,hogy zárható fedele legyen!a zacskózás kockázatosabb kicsit.
5/5 anonim válasza:
szerintem pedig a zacskós módszer a legjobb:$
valamejötök fogja a kezében a halakkal teli zacskót és vigyáz a halacskákra:)
az akvárium meg elfér a csomagtartóban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!