Egy gömbakváriumba milyen felszerelés kell?
Nézetm interneten gömbakváriumot, találtam is olcsót,
de nem tudom hogy mi kell bele... avagy kell-e bele lélegeztető, szűrő, vízmelegítő
Igen. Macerás a tisztítása, és a vízmelegítő, a szűrő + a hőmérő nem fér el benne, nem lehet rárakni az üvegre, ha meg igen, akkor meg az akvárium kb felét elfoglalja. + a világítást is lehetetlen megoldani.
A biológiai egyensúlyról meg most inkább nem is pakolok egy kb 9 lityós esetén...
Ültess bele virágot,meg faágat.
Attól függ.
Mondjuk egy 50 literesé mindennel együtt kb 30.000 ft, ha nem vagy lusta és bejárod a környéket és mindennek utánanézel, és nem a plázában veszed meg azt ami éppen elég kerül.
Hát, én a 12 ezret keveslem (bár megoldható, én 70 litert hoztam ki kevesebből, de rengeteg dolgot kaptam, cseréltem, alkudtam), ha boltban kellene megvennem, 20 ezer biztosan lenne berendezéssel, halakkal együtt. A 30 már kicsit sok szerintem is.
Kérdező: Ha halazni szeretnél, olvass ki egy könyvet, akkor már lesz némi fogalmad arról, hogy hogy kellene elkezdeni, érdemes-e belevágni. Elég sok munkával és ráköltéssel jár az elején, de ha minden rendben van, akkor később már kevés a gond, és hidd el, megéri. akvarista.hu címlapján van pár "e-book új tagoknak", nagyon szépen le van írva minden, amire figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!