Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hol találok bettáknak való...

Hol találok bettáknak való miniakváriumsorozatot neten viszonylag olcsón?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, mint amilyenben a halasnál árulják a bettákat. Néztem Vaterát, TeszVeszt, de nem találtam, pedig biztosan láttam már eladót.
2011. febr. 24. 20:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

k.urva okos lehetett, aki írta. Hány évtizedes a könyved?

Oké, akkor küldök neked én ingyen 3 literes befőttesüvegeket, amennyit akarsz!!! taps taps

2011. febr. 24. 21:14
 12/31 anonim ***** válasza:
akkor hány L-re gondoltál? 4?
2011. febr. 24. 21:14
 13/31 anonim ***** válasza:
de, amúgy, ha nem akarod olyanba tenni, akkor miért keresel olyat, mint ami az állatkereskedésekben vannak? Nem értelek
2011. febr. 24. 21:17
 14/31 gfero ***** válasza:
100%
a boltban azért tartják őket olyan kicsibe mivel köztudott hogy több hímet nem lehet együtt tartani és ha mindegyiket 40 literbe raknák fele boltot elfoglalnák.de egy olyan eladó akinek van egy kis esze az nem ilyenekben tartsa hanem berakja őket más halak közé egyenként más más akváriumba,persze olyanok közzé amivel elvan.
2011. febr. 24. 21:25
 15/31 A kérdező kommentje:
Kb 10 literre. Mellesleg 2003-as a könyv.
2011. febr. 24. 21:26
 16/31 A kérdező kommentje:
Csak az akváriumsorozat miatt hasonlítottam a boltban kaphatóval össze.
2011. febr. 24. 21:27
 17/31 Platypus ***** válasza:
90%
A 2003-as csak a magyar fordítás, az eredeti könyv Larousse Dictionary of the freshwater aquarium címen 1977-ben jelent meg. Azóta sok hibás elképzelés megdőlt.
2011. febr. 24. 21:32
 18/31 anonim ***** válasza:
hoppá-hoppá
2011. febr. 24. 21:33
 19/31 anonim ***** válasza:
20 liternél ne vegyél kisebbet semmiképpen. Ahogy látod, sokakat megbotránkoztatott az 5, de még a 10 literes ötlet is. Az a baj a bettával, hogy fel tudja venni a légköri oxigént. Emiatt ilyen kis vízben is túlél. Azzal már nem foglalkoznak a kereskedésekben, hogy a halnak van mozgásigénye is. Vagy hogy mérgezi, marja a saját ürüléke. Rengeteg tenyésztő kínoz kutyákat szállítódoboz méretű ketrecekben, túléli egy részük. Rengeteg embert szállítottak zárt vonatkabinokban a 2. világháború alatt, túlélték. Nem volt helyes, mint ahogy az sem, amit a boltban tesznek, csak mivel ezek a halak nem tudnak ordibálni, kevesen figyelnek fel rá. De mi, akvaristák, próbálunk ez ellen tenni, legalább azzal, hogy titeket, leendő vásárlókat felvilágosítunk. Kérlek, hallgasd meg a jó szót, többet nem tehetünk...
2011. febr. 24. 21:46
 20/31 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy erre a könyvre gondoltál: [link]
2011. febr. 24. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!