Kérdésünk a következő; szeretnénk halakat, de sehol nem kaptam arra választ hogy az aranyhal, a black molly és a labeo bicolor megfér-e egy helyen?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 11:14
1/6 anonim válasza:
szia, sajnos nem férnek meg egymás mellett. Az aranyhal hideg vízi hal és mindent megzabál/megcsipked ami kisebb mint ő.
A lack molly meleg vízi hal, így nem lehet őket az aranyhallal együtt tartani mert akkor egyik megfő/másik megfázik.
a labeo bicolor pedig megint csak más tészta.
3/6 anonim válasza:
Semmiképpen sem. Aranyhalat nem társíthatsz trópusi halakkal, mivel előzőnek 20 celsius a maximum, amin tartható, a többieknek 25 a minimum. A labeo esetleg tartható mollyval, de csak 2-300 liter körüli akváriumban, mert 20 centire nő és kifejezetten agresszív. Én ezért nem is ajánlom.
Nézegesd a diszhal.info-t, ott láthatod a halak hőmérséklet igényét, minimális akvárium méretet és habitust. Próbálj ezekben egymáshoz közel álló halakat összeválogatni.
4/6 gfero válasza:
egy 150literesbe is lehet megfelelően labeot tartani együtt mollykal.én nem tudom hogy miért írják mindenhol hogy a labeo nagyon agresszív évekig tartottam őket 150 literesbe és semmivel nem agresszívebbek mint mondjuk egy xifó persze nem kishalakkal, csak megfelelően kel táplálni.de persze ezek is egyedfüggők mint majdnem bármely hal
5/6 anonim válasza:
Hát, én találkoztam már agresszorral. Valószínű, hogy egyedfüggő.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a válaszokat. Ennyivel is okosabb lettem.
2011. febr. 24. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!