Hogyan kell elkészíteni a halaknak a marhaszívet?
Szia!
(Elsőnek volt értelme...)Találtam egy jó blogot akvarista.hu-n. Minden le van írva részletesen.
Első vagyok, és volt értelme.
Ugyanis "csak fagyasztással" ugyan hogy lehetne elkészíteni? Ha mást nem is nagyon tesz bele, legalább le kell darálni!
Egyébként meg nemrég kérdezte meg valaki, hogy a bolti fagyasztott halkaját hogy kell odaadnia a halaknak. Szóval amilyen kérdések itt vannak, semmin nem csodálkozom.
Egyébként a marhával csak óvatosan. Kiegészítő kajának jó, heti 1-2 alkalommal. Többször nem túl egészséges.
"Mármint házilag?"
Máshogy szerinted ellehetne készíteni? Esetleg ha lenne egy nagy üzem ahol a marhaszívet feldolgozzák. De azok is tudják, hogy kell csinálni.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:14
Van ilyen üzem, és ott értelem szerűen nem házilag csinálják, hanem egy üzemben.
És annak ellenére, hogy készen kerül a boltba, és csak oda kell adni a halaknak, -ahogyan azt írtam is- van, aki azt hiszi, hogy azzal még otthon kell valamit csinálni.
Ilyen értelemben tehát pontosításra szorult a kérdés, mert Veled ellentétben nem vagyok gondolatolvasó.
Elnézést, hogy beleszólok a magasröptű vitába, de valaki észrevehette volna, hogy bettának lesz.
Namost van két tulajdonsága: pici a szája (rohadt nehéz lereszelni megfelelő méretűre) és elhízásra hajlamos (nem aranyos duci lesz, hanem elzsírosodnak a szövetei és elpusztul), tehát számára a marhaszív alkalmatlan eleség. Sügereket szoktak etetni vele a fent linkelt receptek alapján, de nekik is csak korlátozott mennyiségben javasolt, mert nem ez a természetes táplálékuk.
Ha a bettádnak veszel 500 forintért egy tábla fagyasztott artemiát vagy szúnyoglárvát, az hónapokig-fél évig és kitart. És még bajlódni sem kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!