Miért haltak meg? Valamit nagyon roszzul csináltam? :/
Szóval vettem egy 30 l es akváriumot vettem bele két vizi növényt,volt kavics kifőztem, vettem két búvóhelyt azt nem, vettem vízelőkészítőt és hagytam a vizet egy hétig állni.Vettem még egy vizmelegítőt és volt szűrő levegőztető egyben csak egy fél évig teknősé volt de rég nem volt használva átmostam eddig ok.Elmentünk halat venni szombaton 4 mollyt 2 harcsát 2algaevőt 6 valamilyen csíkos halat
NA mára csak egy algaevő és a két harcsa él.
Nem tudom mit szúrtam el nagyon
Azt mondta az eladó hogy kicsik és nem bántják egymást
amugy növendéktáppal és lemezes halkajával etettem őket
A harcsát nem tudom milyen
hosszúkás barnás és pettyes, apró termetű
Akkor azt kérdezném tőletek hogy 30 l érdemes valamikor még pár halat venni de tényleg olyat ami ennyiben is elvan
és nem ennyit amennyit vettem?Nem tudom ti biztos tudtok olyan halat?
Inkább fogd meg őket, és vidd vissza!Egyáltalán nem fogsz semmire menni velük, mert az Anci baromi nagyra megnő, és akkor mit csinálsz vele, tartod majd a kádban??Vegyél guppit, mint már írtam egy előző válaszomban, az kezdésnek jó lesz, szép színesek,és meg tudod különböztetni őket egymástól el is nevezheted őket, és nem igényesek!
Vegyél mondjuk 5-öt vagy 6-ot, két hímet, a többi nőstény legyen!
Ne vásárolgass össze-vissza mindenfélét, ami megtetszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!