A neonhalaim folyamatosan tátognak és remegnek, mitől lehet ez?
Oké, értem. Köszönöm a válaszokat. Bár ez elég elkeserítő, mert az mégis hogy néz ki?
Soha nem láttam még olyan akváriumot, amiben így lettek volna a halak...
Egy normális akvárium nincs úgy túltelepítve, mint a tiéd. Ilyen arányt csak a boltokban látni, de azokat az akváriumokat eleve nem állandó haltartásra találták ki. Őszintén szólva nem is szép egy túlzsúfolt akvárium, mert nem lehet egészségesen tartani. Beteg halak, alga, koszolódás meg minden baj van vele. Amit te szeretnél, az nem működik, rossz a halaknak és még csak nem is mutat jól. A neonhal rajhal, aminek a gyönyörű csapatos mozgása csak megfelelő helyen érvényesül. Javaslom nézegesd ezt a galériát, mindegyik akváriumban csak egy kevés hal van, mégis pompásan mutat mindegyik.
Úristen...
Tudod, hogy épp halálra kínzod a halaid?
Ennél még egy nagy lavórba is jobban éreznék magukat.
Nekem 90 kiteresbe van pár neon, sok garnélával, van mellettük amanda lazac is, az is beállt a neonok közé és együtt úsznak ide-oda csapatban. Van néhány endler guppy, akik középen hülyülnek mindig. Alul meg Red Cherry garnélák ugrándoznak sok moha közt. Ezt így nézni szertinem elég jó. Mindenhol mozgolódik valami, de mégis van helyük úszkálni, ha meg bújni akarnak azt is tudnak a növények közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!