Számodra mit jelent az akvarisztika?
"Ez olyan mintha valakit megkérdeznél,hogy neked miért pont a palacsinta ízlik."
Szerintem ez nem olyan, ennek kell valamilyen kezdő löket.Nekem pl: apukám akváriuma adta ezt.
Én úgy kezdtem pár évvel ezelőtt, hogy mindenáron akartam valami állatot a szobámba. De a szüleim nem engedték. Rágcsálókra gondoltam, de azt mondták, büdös, zajos, szerintük ronda... Aztán rukkoltam elő a halakkal. Nem büdös, nem zajos... beleegyeztek, úgy, hogy azt mondták, nem nyúlnak hozzá, ha nem gondozom őket, megdöglenek.
Most van egy 54 literes akváriumom, a zsebpénzem nagy részét a halakra költöm :). Imádom őket... Attól, hogy nem lehet velük játszani meg ilyenek, attól még nem unalmasak, ahogy azt sokan gondolják. Egyenként mindegyik a szívemhez van nőve. És az a legjobb, amikor este, fáradtan leülök az akvárium elé, csak nézem, nézem... És úgy kikapcsolja az agyam, hogy minden másról megfeledkezem. Ahogy ott úszkálnak, olyan nyugodtságot, vidámságot sugároznak felém, hogy semmihez nem tudom hasonlítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!