Rendeltetek már netről akváriumot? Biztonságban odaért mindenkinek?
Figyelt kérdés
Szerintem a netről fogok majd szettet rendelni, mert Pécsen hülyének néznek, ha aquael szettet veszek (???), itt Dombóváron meg olyan boltunk van, hogy 1 perc alatt ki is fordultam az üzletből... Kicsit viszont tartok tőle, hogy megsérül szállítás közben az akvárium. Van ilyen jellegű tapasztalatotok?2011. febr. 9. 18:57
1/8 gfero válasza:
én nem rendeltem mindig a boltból vettem pedig a netről olcsóbb lett volna de most már mindegy de ha jól be van csomagolva semmi gond nem lehet a szállításnál elvileg
2/8 anonim válasza:
Ha normális eladótól rendeled nem lesz gáz!Nem anyira törékeny ám mint amennyire látszik, főleg alaposan becsomagolva, a csomagolás külsején minden oldalon feltüntetve,h törékeny/Akvárium!
3/8 anonim válasza:
Tuti hogy nem sérül. Én szintetizátort rendeltem netről valamikor két éve és működik. EGy terráriumot rendeltem kb egy éve, az se tört össze. Ügyesek megoldják, no para.
4/8 anonim válasza:
írtam üzenetet, olvasd el ha tudod, lehet érdekelni fog :)
5/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Bocsi, de legalább 100 lityist szeretnék, de inkább 112-est. De azért köszönöm! :)
2011. febr. 9. 19:27
6/8 anonim válasza:
rendben semmi gond, csak mondom megkérdem mert én is dvári vagyok :)
7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg? És hogy hívnak, lehet, hogy ismerjük is egymást? :) Neked mi a véleményed a művház mögötti boltról?
2011. febr. 9. 20:08
8/8 anonim válasza:
sanyinak hivnak, nem hiszem hogy ismerjük egymást, bár majdnem egy korosztály vagyunk az 1987ből itélve :)
nekem nincs semmi problémám a bolttal, dehát kinek hogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!