REndeltetek már a WEB áruházból? Megbízhatóak?
értelmes válaszokat szeretnék, köszi.
(most látom, h az alanyt-állítmányt nem sikerült összeegyeztetni, bocs, késő van..)
5x rendeltem, és mindig átb*tak.
A legjobb az volt, amikor egy eredeti pc-s játékot rendeltem (volna). Az eladó tőlem úgy 3 KM-re lakott, de erősködött, hogy bankszámlán intézzük el a vásárlást, (persze, mikor 4 óra alatt megjárom gyalog is hozzá.)
Igen, teljesen megbízhatóak.
Én mindig a tápfutártól rendelek, még soha nem volt probléma. Pontosak, precízek.
köszi a válaszotokat!
Ezt ismeri valamelyikőtök esetleg?
Én igazából azt nem értem, hogy ami mondjuk a julius k9 oldalán 7000 FT, itt csak 4000 Ft. Ez csak egy példa volt, de kevesebb 3000 Ft-tal az adott termék. Ez hogy lehet szerintetek? Igazából ezért tűnt olyan furának a dolog.
Én általában vakkantóról rendelek, az tök megbízható, párszor rendeltem a tápfutártól is, velük sem volt semmi gond.
A julius k9 meg gondolom gyártat cuccokat kínában, ugyanazt meg bárki be tudja hozni kínából. Ha kínából rendelsz furminatort, az se több 6000 Ft-nál, és ugyanolyan mint a 14 ezres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!