Vélemények az akvarista.hu-ról? Azért kérdem mert nagyon sok alkalommal lehetetlen belépni hosszú percekig kel várni már tiszta idegesítő
Hát, ahogy érzed előző, minden ilyen jellegű hozzászólásodban csak szidod az oldalt, de értelmes javaslatot nem teszel. Ezt kicsit elvakult dolognak tartom részedről, mint egy duzzogó, sértődött kisgyerek.
Én nem látom az e-pet vagy aquadepó szarjait az oldalon, és rengeteg trollal beszélgetek el kellemesen, rengeteg tanácsot és segítséget kapok, növényeket, szűrőt, ilyesmit, hozzászólásomat sem törölték még (talán mert tudok tisztelettel beszélni másokról, nem csak károgni). Viszont, ha megmutatod, hogy hova ment az értelmes 90%, szívesen olvasom a hozzászólásaikat, megnézem az eredményeiket.
Az édesvizesek nagyrésze szanaszét ment, Negrohoz, ide oda.
Nem tudok róla (de lehet, csak én nem), hogy létrehoztak volna egy új, átfogó édesvizi fórumot.
Murr:
Nem gondolom, hogy pont nekem dolgom lenne konstruktív javaslatokkal előállni, hogy miként lehetne felvirágoztatni az akvaristát. Álltam elő eléggel. Segítettem nekik kiállítást csinálni a Camponánál. Segítettem a kezdőket úgy, ahogy most te teszed. És nem voltam egyedül, voltunk kb 15-20an keménymag ilyenek.
És mit kaptunk cserébe? Szó szerint azt mondták, hogy húzzunk a francba AZÉRT, mert olyat mertünk mondani, ami ellenkezett az akkori vezető gárda és baráti köre véleményével. Természetesen azóta már réges régen kiderült, hogy nekünk volt igazunk de ez már nem számít. Barátaimat kitiltották, NEM AZÉRT, mert anyáztak vagy bunkóztak volna. Hanem mert kerek perec megmondták (az amúgy igaz) véleményüket. Ezért jöttünk el mind egy szálig.
Ezek után bocsájtasson meg nekünk, hogy eljöttünk egy ilyen közösségből és nem kívánok szépet és jót mondani róluk.
A reklám meg reklám. Tudom, hogy ingyen nincs se tárhely, se szerver se programozó. De különbség van aközött, hogy kiadok bannereket bevételért vagy eladom az egész oldalt és csak az jelenik meg amire az adott bolt rábólint. Meg, hogy "termékismertető"-nek álcázott burkolt reklámmal van tele az oldal...
Természetesen hiszek neked, biztosan voltak ilyen balhék, megértem az elmondottakat és ez alapján igazad van.
Viszont az akvaristához hasonló átfogó honlapról, fórumról nem tudok. Nigro blogját és a hasonlókat olvasom, minden elismerésem, de ezek egyoldalú honlapok, ő ír valamit, én elolvasom, maximum megjegyzést teszek és ennyiben kimerül. Sajnos ez az oldal is kifejezetten korlátolt, ezt nem kívánom részletezni, szerintem egyértelmű, mire gondolok. Ha például én szeretnék egy kérdésre választ kapni, ami a mivel etessem a kisguppimat?-nál kicsit nagyobb lélegzetvételű, már igencsak kevés embertől kapok értékelhető választ. Ezzel szemben akvaristára tanulni járok, ahogy mondtam, rengeteg segítséget kapok, több kapcsolatot ápolok mind felhasználókkal, mind adminokkal. Még nem volt rossz tapasztalatom, még nem küldött el senki a francba, persze magasabb szinteken megtörténhet.
Persze ezt neked hiába írom, nem meggyőzni akarlak, ahogy mondtam megértelek és igazat adok, a helyedben én is ezt tettem volna. Csak azt akarom kinyögni, hogy bár rengeteg hibája van az akvarista.hu-nak (rossz motor, teleszemetelt fórumok, stb), de sajnos lehetetlen jobbat találni nála (édesvízi akvarisztikáról beszélek, a tengerire semmi rálátásom). Magát a társaságot pedig nem szabad elítélni és leírni, mert fejből mondok 10 segítőkész profit, akikhez szívesen, bizalommal fordulok.
Én nem írtam az akvaristára egy mondatot sem már 7 éve. Csak néha beleolvasok 3-4 havonta vagy ha valamire felhívják a figyelmemet (általában érthető módon hülyeségre).
Azt ugyan magam látom, hogy az édesvizi része sincs nagyon toppon (a tengeris része gyk 0), de mivel nem keresgélek édesvízről infót szinte egyáltalán így gőzöm nincs van-e pótléka az akvaristának.
ps.: Nigronak van valamiféle fóruma én úgy tudom. Egy növényezéssel is foglalkozó srác mutatott rajta nekem valamit a múltkor. Csak nem tudom a címét.
Csatlakozom kedves Murr kollégához.
Bár én speciel blokkolom a reklámokat, meg minden ily fa..ságot, de így sem jön be az oldal.
Ha esetleg összefognánk valószínű sikerülne egy hasonló témájú oldalt összehozni, persze, ehhez rengeteg pénz kell.
Hardver téren itt lehet nézelődni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!