Mitől lehet a Red Cherry garnélám nyakán, keresztben lévő csík, mintha ketté akarna válni?
Nem egy sárgás, rombusz alakú elszíneződésről van szó a nyakán, a bőre alatt?
Ha igen, azok az ikrái, melyek majd vedléskor "kerülnek elő", ekkor termékenyítik meg őket, majd további nevelés céljából a garnélák fara alá kerül :)
Köszi mindenkinek a pozitív hozzáállását, és segítségét.
Tehát keresztben van a csík, és nekem is elpusztulnak az ilyen rákjaim. És azt is megfigyeltem már, hogy több nőstény hullik el, mint a hím. Sőt, jóformán csak azok. 2-3 hetente egy.
Írj szentgyőnek, ő az egyik legnagyobb garnélaszakértő Magyarországon, ráadásul még szóba is áll veled a blogján.
Szerintem valami hiányzik a vizedből, például ásványi anyagok, így nem tudnak vedleni, ezért elpusztulnak.
Oké Murr.
Köszi szépen. Az lehet tényleg mert én Cork-ban ( Írországban )tartom ezeket a rákokat, és itt 1-2 NK-s víz van. Néha teszek hozzá kemény vizet is, de lehet hogy itt tényleg valami hiányzik, ami viszont otthon meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!