Milyen könnyen törik szét vagy reped meg egy akvárium?
Szia nekem is eheim-es komplett akváriumom van kb 3 éve megvan, amikor valamért kellett vizet cserélni és a fürdőbe vittem az akváriumot, hogy ott mosstam ki stb koccantam neki a kádnak, ajtónak ajtófélfának, de nem lett baja (még).
azért ne dobáld de ha normálisan "bánsz vele" és vigyázol rá nem hiszem , hogy elfog törni
A 40 literes akváriumom több mint 10 éve üzemel. Szivacs se volt alatta soha, csak pár réteg papír, mindig hagyományos bútoron volt, tehát semmi spéci stabil darabon. És eddig 2 érezhető földrengést túlélt. Azért nem ajánlom, hogy bárki más is olyan felelőtlen legyen, mint én :D
Más akváriumaim viszont több esetben is ereszteni kezdtek. Semmi komoly, csak elázott és felpúposodott egy kicsit a bútor mire egyáltalán észrevettük. Érdekes módon ettől sem repedt meg az üveg. Jól meg kell választani a gyártót, a ragasztást hajlamosabbak elcseszni az olcsó akváriumoknál.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :) Akkor csak én parázom túl! :D
És milyen márkát ajánlanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!