Van akváriumom, lehet e levegőztető és szűrő gép nélkül valamilyen állatot az akváriumba rakni? Veszek oxigén cseppet ha kell?
Murr, kiakasztott a barátnőd, vagy mi? :D
Kérdező: néhány csigát tarthatsz, rákot csak levegőztetővel. A legkisebb garnélarákokat minimum 15 literben lehet tartani, narancs törperákot olyan 50 litertől. Legalább egy szivacsszűrő kötelező, ha van levegőztetőd, akkor már csak egy szivacs kell hozzá.
Hát a nőiesség remélem kiveszik, így 23 év férfilét után :DD 23 vagyok, nem estem át műtéten, mielőtt valaki megkérdezné :DD
És nem a kezdő akvaristákkal szemben nincs már türelmem, hanem azokkal szemben, akikben nincs meg az élőlények iránti tisztelet, tanulni vágyás, odaadás, csak annyit tudnak kinyögni, hogy AZ KELL, más nem érdekes.
"Ezen a napon minimum 50km-t tekertem le, ... Miután másfél órája a vízparton voltam,és nagyon fáztam,csak az járt a fejemben,hogy lesz-e olyan finomságú plankton,ami a kis neonoknak jó lesz?!" P.S blogja
Itt kezdődik az akvarista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!