Van akváriumom, lehet e levegőztető és szűrő gép nélkül valamilyen állatot az akváriumba rakni? Veszek oxigén cseppet ha kell?
Figyelt kérdés
Köszi. Sürgős!!2011. febr. 5. 19:55
1/22 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos nekem,köszi a segítséget.
2011. febr. 5. 19:56
3/22 _|_ ;) válasza:
Bettát, de azért egy kis kínai 2ezer Ft-os szűrő kéne mellé. Nem kell nagy áramlat, csak hogy a koszokat kiszűrje.
4/22 anonim válasza:
fűtő, meg szűrő nélkül bettát sem tarthat
5/22 Platypus válasza:
Ha elég nagy, akkor törpe karmosbékát.
6/22 A kérdező kommentje:
Esetleg más állatott? Csigát vagy Rákot?
Egy kezdő akvarista
2011. febr. 5. 20:05
7/22 anonim válasza:
Ha muszály,akkor lehet,csak akkor nagyon sűrűn kell cserélned a vizet.
8/22 anonim válasza:
Jah, valamilyen állatot? Félre értettem. Fáradt vagyok. Halat nem, de mást lehet, hogy igen. Jó nyomozást. :)
9/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat az akvarista tudatlanságomért. Mindent köszönök.
2011. febr. 5. 20:07
10/22 anonim válasza:
Így van, szűrő nélkül nincs lebontó baktérium, ezáltal nincs ami megsemmisítse a méreganyagokat meg lebontsa a halsz*rt és a kajamaradékot, meg fogod mérgezni a halad.
A bettának pedig 26 fokos víz ajánlott, ezért fűtő nélkül az sem megoldható. Ha nem mozog a víz, amit a szűrő idéz elő, akkor beáll a víz és be fog dögleni, ami szintén a halpusztuláshoz vezet. Gondolj csak a mocsárra meg ilyen álló, pangó vizekre. Szerintem nem lenne szép látvány egy sárga, algás, mocskos akvárium.
Ha halat akarsz tartani akkor az alap a szűrő, fűtő, levegőztető se hátrány, és legalább egy 50 literes akvárium, valamint élő növények!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!