Pesten melyik plázában van a nagyobb állatkereskedés?
Növényeket szeretnék venni. Esetleg ajánlhattok is, hogy melyik pláza állatkereskedésében vannak szép növények.
Jávai mohát is szeretnék venni többek között, de itt ahol lakom azt mondták, hogy csak tavasszal lesz.
hm, hát ez igen érdekes történet. Még jó, hogy kiírtam a kérdést.
Egyébként a jávai mohán kívül van még valami ilyesfajta növény, ami "rátapad"/telepszik a vasfára? Igazából a tetejére szeretném tenni, azt azért nem akarom, hogy benője az egész fát!
Karácsony moha, forrásmoha, Monosolenium májmoha(ez elég ritka, nekem a kedvencem) Riccia(ez nem tapad, kötözni kell, de megéri mert látványos) Microsorum páfrány, Bolbitis páfrány, Anubias 'petite'.
A mohákat időnként nyírni kell, hogy megőrizzék a formájukat, így megakadályozhatod azt is, hogy odanőjön, ahova nem kell.
Egyszer voltam a Europarkban lévő Alpho-zooban... Lehet, hogy azóta fejlődtek, de a nővényeknek a nevük sem volt kiírva és drágák is voltak.
Ha már Buda, akkor írj egy mail a Békás-halas.hu-nak. Egy héten belül szoktak hozni mohát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!